U bevindt zich hier: Home » App opdrachtgevers

App voor opdrachtgevers

Volgende stap

De afgelopen jaren zagen wij hoe het steeds moeilijker werd om goed en gemotiveerd personeel te vinden. Hierin voorzien wij.

In de loop van de tijd hebben we goede en gemotiveerde medewerkers om ons heen verzameld uit Nederland en andere Europese landen. We beschikken hiermee over een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan horeca personeel. Inhuren? Dat kan. We helpen graag anderen met onze kennis, ervaring en contacten. We zijn Kitchen-staff gestart om zowel onze dromen na te jagen als onze partners te helpen. Sluit u ook aan?!

Wat kunt u met onze app?

Onze app is bedoeld om zowel de ZZP’ers als de opdrachtgevers administratief te ontzorgen. Hieronder de vier grootste voordelen:

R

Continuïteit en kwaliteit.

Met een groot netwerk binnen de horeca en een voor ZZP’ers toegankelijke en eenvoudig bruikbare app creëren wij een grote poule met professionele koks. Koks die u graag kwaliteit bieden, dit met plezier doen en dat ook blijven doen. Dit realiseren wij door een korte betalingstermijn te hanteren en de facturatie van de ZZP’er gedeeltelijk over te nemen. Hierdoor kan de kok zich concentreren op hetgeen waar het om gaat: het verzorgen van een uitstekende dienstverlening op uw werkvloer.

R

Administratieve en financiële ontzorging.

Bij aankomst checkt de ZZP’er in en bij beëindiging van de dienst checkt hij of zij uit. Automatisch ontvangt u overzicht van de gewerkte uren ter accordering. Hiervoor heeft u 3 werkdagen de tijd. Na uw akkoord genereert ons systeem automatisch een factuur van de kok naar ons. Wij garanderen uitbetaling binnen 5 werkdagen. Hierbij is de gehanteerde betalingstermijn tussen u en Kitchen-Staff niet van belang. Hiervoor ontvangt u een separate factuur van ons.

R

Snelle en eenvoudige matchingssystematiek.

Zodra u uw dienst openbaar heeft gezet middels ons planningsysteem wordt er opzoek gegaan naar een geschikte kandidaat om de dienst in te vullen. Onze poule met koks krijgt hiervan persoonlijk bericht via de app. Hierna kan de kok de dienst accepteren en wordt hij of zij automatisch ingepland.

R

Groeiende kwaliteit.

Bij het overzicht van uren ter goedkeuring, ontvangt u van ons ook het verzoek om de kok die bij u gewerkt heeft de beoordelen. Dit doet u middels een score tussen de 1 en 5 sterren en eventuele extra opmerkingen. Zo kunnen wij steeds weer een goede match maken die beide partijen bevalt en werken aan een groeiende hoogwaardigheid van onze poule met koks die tot uw beschikking staan.

Interesse?

Denkt u dat Kitchen-Staff een aanvulling voor u kan zijn? Neem dan contact met ons op doormiddel van onderstaande gegevens of contact formulier.
Graag tot snel!

Tim Rops
+31 (6) 110 713 29

Frank van Gurp
+31 (6) 111 367 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.