U bevindt zich hier: Home » App zzpers

App voor zzpers

Volgende stap

De afgelopen jaren zagen wij hoe het steeds moeilijker werd om goed en gemotiveerd personeel te vinden. Hierin voorzien wij.

In de loop van de tijd hebben we goede en gemotiveerde medewerkers om ons heen verzameld uit Nederland en andere Europese landen. We beschikken hiermee over een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan horeca personeel. Inhuren? Dat kan. We helpen graag anderen met onze kennis, ervaring en contacten. We zijn Kitchen-staff gestart om zowel onze dromen na te jagen als onze partners te helpen. Sluit u ook aan?!

Wat kunt u met onze app?

Onze app is bedoeld om zowel de ZZP’ers als de opdrachtgevers administratief te ontzorgen. Hieronder de zes grootste voordelen:

R

Vlotte betaling

Hebt u in een week uren gewerkt? En heeft de opdrachtgever deze uren geaccordeerd? Dan gaan wij binnen 5 werkdagen over tot betaling. Dit garanderen wij.

R

Een overzicht van opdrachten waar u snel uw rooster mee kunt (aan)vullen.

Zodra er een opdracht beschikbaar komt, plaatsen wij deze in de app. U ziet de datum, starttijd, geschatte eindtijd, uurtarief, kilometervergoeding en gemeente waar de opdracht plaatsvindt. Hierdoor kunt u snel reageren op de opdrachten die voor u interessant zijn. Een snelle, eenvoudige en overzichtelijke manier om uw agenda te vullen en gaten te voorkomen.

R

Beoordelingen en tips van en voor andere ZZP’ers.

Wij zijn graag een betrouwbare partner voor de opdrachtgever én voor u. Daarom hebben u en uw collega’s na iedere dienst automatisch de mogelijkheid om een opdracht te beoordelen en tips en tops erover te delen. Omdat ook de opdrachtgever de kans krijgt u te beoordelen met een score tussen de 1 en 5 sterren, kunt u werken aan een goede reputatie.

R

Administratieve verlichting

Via onze app kunt u zich eenvoudig in- en uitklokken en de app maakt automatisch de facturen op, volledig in de stijl van uw bedrijf. Hierdoor zal uw administratie altijd automatisch up to date blijven en zullen de betalingen vlot en soepel verlopen. In uw persoonlijke account op de app hebt u altijd een volledig overzicht van uw facturen, welke u dan weer gemakkelijk in uw eigen administratie kunt verwerken.

R

Agenda wordt automatisch bijgehouden.

Al uw afspraken worden automatisch in uw telefoonagenda geplaatst. Zo zijn de diensten voor u altijd over- en inzichtelijk.

R

Passende opdrachten

Zoals we al aanhaalden, u en andere ZZP’ers kunnen opmerkingen bij opdrachten plaatsen. Ook de opdrachtgevers kunnen dit. Zo kunnen wij steeds weer een goede match maken die beide partijen bevalt.

Interesse?

Denkt u dat Kitchen-Staff een aanvulling voor u kan zijn? Neem dan contact met ons op doormiddel van onderstaande gegevens of contact formulier.
Graag tot snel!

Tim Rops
+31 (6) 110 713 29

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.