Ook voor uw broodjes een cateraar

Als u de definitie van een cateraar opzoekt, vindt u dat dit een bedrijf is dat het eten en drinken verzorgt voor bedrijven, evenementen of feesten. Catering is daarmee een breed vakgebied. We verzorgen bijvoorbeeld complete lunches, barbecues en borrels. Bent u zelf op zoek naar een lunch, wat te eten tijdens overwerk of een vergadering? Kies dan voor broodjes van uw cateraar. Kitchen-staff is een breed inzetbare cateraar en verzorgt ook graag uw broodjes. Dit kan snel en eenvoudig.

Webshop voor broodjes cateraar

Als u broodjes besteld bij een professioneel cateraar kunt u op een aantal zaken rekenen:

  • Uw broodjes zijn vers bereid, door gediplomeerd koks.
  • Hygiëne, kwaliteit, veiligheid en punctualiteit staan hoog in het vaandel.
  • U bent verzekerd van service en gemak.

Om broodjes via uw cateraar makkelijk, snel en laagdrempelig beschikbaar te maken, creëerden wij deze webshop voor kwalitatief hoogwaardige, verse broodjes. Van lekker simpel tot luxe en origineel. Wat de gelegenheid of uw stemming ook is, u bestelt de beste broodjes bij Kitchen-Staff.

Snel uw broodjes laten bezorgen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Laat dan nu uw heerlijke verse broodjes bezorgen!

Bestel nu
Broodjes cateraar
Altijd verse van hoge kwaliteit van uw cateraar

Broodjes bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Uw cateraar voor grote en kleine groepen

Onze visie als cateraar

Wij als Kitchen-staff catering kiezen voor een luxe gevoel, kwaliteit, service en maatwerk. Wij werken waar mogelijk samen met lokale ondernemers. Onze broodjes worden gebakken door onze vaste bakker Ravels uit Bergen op Zoom. En ook beleg nemen we af bij lokale initiatieven zoals de kleinschalige zuivelboerderij in Oosterhout (NB). Ons vlees komt van slagerij Van den Borght uit Bergen op Zoom en De Verse Verleiding is onze vaste groentenboer. Iedere dag bestellen we hun verse producten en vertalen die naar de lekkere broodjes voor uw lunch.

De broodjes verpakken we individueel in duurzaam papier voor optimaal smaakbehoud. We vervoeren ze naar u met speciaal koeltransport. Zo zijn de broodjes als ze bij u aankomen nog net zo lekker als toen we ze maakten.

Wij ontzorgen u

U kunt bij ons gewoon broodjes bestellen via de webshop. Maar we helpen u ook graag met op maat gemaakte lunchpakketten, een broodjesbuffet of een vergaderarrangement. Neem gerust contact met ons op en we regelen het voor u.

Nu uw broodjes bestellen
Ons bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Snelle bezorging, verse producten en eenvoudig betalen

Bezorgen
We vertelden al dat u uw lekkere broodjes net zo lekker ontvangt als dat ze waren toen wij ze maakten. Dit is mede dankzij ons gekoelde transport. We bezorgen in heel West-Brabant. Bijvoorbeeld in de regio van Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Ons complete bezorggebied vindt u hier. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen