Ik ben een horecatopper

De horeca. Sowieso al een dynamische, vaak gezellige werkomgeving. Wij van Kitchen-staff voegen graag nog wat toe aan die dynamiek: de ene keer sta je op een leuk evenement en de andere keer in een drukke a la carte keuken. Kitchen-staff is hét horeca uitzendbureau van West Brabant.

In de hele regio voorzien wij de leukste werkgevers van gemotiveerd horeca personeel. Steeds een andere werkplek voor jou dus. Hiermee ben je verzekerd van uitdaging en afwisseling. Iedere dag is anders, jij zult niet vastlopen in herhaaldelijk werk!

Kitchen Staff

Onze visie

Wij zoeken horeca personeel, keukenpersoneel. Maar, we zijn het zelf ook. Al jarenlang. Hierdoor kennen we het werk en de werkzaamheden goed. We weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben, maar ook wat jij als medewerker nodig hebt. Wat je motiveert en werkplezier geeft. En daar zorgen we voor.

Dit begint al zodra je bij ons in dienst komt. We kijken samen tot op welk niveau je ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Daarna volgt een gedegen inwerktraject in onze eigen keukens. We stellen je bij iedere opdrachtgever persoonlijk voor en helpen je daar op gang.

Horeca personeel gevraagd
Op zoek naar een leuke (bij)baan met uitdaging, afwisseling en flexibiliteit? Meld je dan nu aan bij Kitchen-staff
Contact
Kitchen staff

Wat wij u bieden

Een afwisselende baan, verschillende opdrachten, nieuwe collega’s maar toch vastigheid en stabiliteit! Je werkt wanneer jij wilt en zoveel als jij wilt.

Met interne opleiding en professionele begeleiding groei jij uit tot die vakkundige aanwinst in de horeca die je wilt en kunt zijn. En dit allemaal uiteraard tegen een marktconform salaris.

Zekerheden

Wij bewegen al een tijdje in deze branche, kennen de wereld en een hoop mensen die zich daarin bevinden. Hierdoor beschikken we over vele en diverse opdrachtgevers. Je bent verzekerd van veel uren en een goed salaris.

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen