Ik zoek een horecatopper

Hebt u moeite met het bereiken van een stabiele bezetting binnen uw personeelsbestand en bent u op zoek naar een oplossing voor de langere termijn? Hebt u een groot evenement gepland staan wat u niet kunt bemannen met uw huidige personeel? Kitchen-staff helpt en ontzorgt u hierbij.

De vraag naar gemotiveerde werkkrachten is in de afgelopen jaren steeds groter geworden. Het aanbod aan werkzoekenden steeds lager. Daarom richten wij ons niet alleen op werkzoekenden uit Nederland, maar ook uit andere Europese landen. En met succes! We hebben een breed en gevarieerd personeelsbestand waardoor we vele kanten op kunnen met ons personeel. Er is voor u altijd een passende oplossing.

Kitchen Staff

Onze visie

Wij zoeken horeca personeel, keukenpersoneel. Maar, we zijn het zelf ook. Al jarenlang. Hierdoor kennen we het werk en de werkzaamheden goed. We weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben, maar ook wat jij als medewerker nodig hebt. Wat je motiveert en werkplezier geeft. En daar zorgen we voor.

Dit begint al zodra je bij ons in dienst komt. We kijken samen tot op welk niveau je ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Daarna volgt een gedegen inwerktraject in onze eigen keukens. We stellen je bij iedere opdrachtgever persoonlijk voor en helpen je daar op gang.

Op zoek naar horeca personeel?
Hebt u ook zo’n moeite met het vinden van goed horeca personeel? Kitchen-staff is uw partner!
Contact
Kitchen staff

Wat wij u bieden

Er komt een evenement aan en u hebt extra koks nodig, in de zomervakantie zijn veel medewerkers vrij terwijl uw terras juist bomvol zit … Of u wilt graag structurele versterking van uw team; een extra paar handen is erg welkom. We regelen het allemaal voor u.

Wij bieden u een veelzijdige oplossing in horeca- en keukenpersoneel. Van chef-kok tot keukenhulp of afwasser. Nederlands of buitenlands. Wij vinden voor u de perfecte medewerker.

Zekerheden

Wij houden ons als uitzendbureau aan het ABU CAO en het NEN4400/ NEN4400-1.

Dit houdt in dat Kitchen-staff zich conformeert aan de meest strenge eisen, waar het wettelijke, financiele en sociale aansprakelijkheid betreft.

Daarnaast facturen wij inclusief G-rekening waardoor uw bedrijf geen risico loopt.

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen