U bevindt zich hier: Home » Ik zoek een horecatopper

Ik zoek een horecatopper

Wat we doen

Hebt u moeite met het bereiken van een stabiele bezetting binnen uw personeelsbestand en bent u op zoek naar een oplossing voor de langere termijn? Hebt u een groot evenement gepland staan wat u niet kunt bemannen met uw huidige personeel? Kitchen-staff helpt en ontzorgt u hierbij.

De vraag naar gemotiveerde werkkrachten is in de afgelopen jaren steeds groter geworden. Het aanbod aan werkzoekenden steeds lager. Daarom richten wij ons niet alleen op werkzoekenden uit Nederland, maar ook uit andere Europese landen. En met succes! We hebben een breed en gevarieerd personeelsbestand waardoor we vele kanten op kunnen met ons personeel. Er is voor u altijd een passende oplossing.

Onze visie

Wij zijn meer dan een uitzendbureau in de horeca. We kennen de branche op ons duimpje; we zijn er zelf onderdeel van. Door onze jarenlange ervaring in verschillende functies binnen de horeca én uitzendbranche, verplaatsen wij ons gemakkelijk in u als opdrachtgever en in het horeca personeel dat wij uitzenden. Zo staan wij altijd dichtbij iedereen waarmee we werken, klaar met de juiste service en aanpak.

Leent u een personeelslid bij ons in? Dan bent u ervan verzekerd dat wij hem of haar persoonlijk in onze eigen keukens hebben opgeleid en ingeschaald op het passende niveau. Resultaat voor u: voor iedere klus de juiste medewerker.

Op zoek naar horeca personeel?

Hebt u ook zo’n moeite met het vinden van goed horeca personeel? Kitchen-staff is uw partner!

Wat wij u bieden

Er komt een evenement aan en u hebt extra koks nodig, in de zomervakantie zijn veel medewerkers vrij terwijl uw terras juist bomvol zit … Of u wilt graag structurele versterking van uw team; een extra paar handen is erg welkom. We regelen het allemaal voor u.

Wie wij u bieden

Wij bieden u een veelzijdige oplossing in horeca- en keukenpersoneel. Van chef-kok tot keukenhulp of afwasser. Nederlands of buitenlands. Wij vinden voor u de perfecte medewerker.

Zekerheden

Wij houden ons als uitzendbureau aan het ABU CAO en het NEN4400/ NEN4400-1.

Dit houdt in dat Kitchen-staff zich conformeert aan de meest strenge eisen, waar het wettelijke, financiele en sociale aansprakelijkheid betreft.

Daarnaast facturen wij inclusief G-rekening waardoor uw bedrijf geen risico loopt.

Ons doel?

Zorgen voor een match tussen medewerker en opdrachtgever!