U bevindt zich hier: Home ยป Over Kitchen-Staff

Kitchen-staff

Ervaring in de horeca

Frank werkt al vanaf zijn 16e in de horeca. Hij is breed en ruimschoots opgeleid met een opleiding horeca- ondernemer/manager aan De Rooi Pannen, en opleidingen tot basis- en zelfstandig werkend kok.

Na deze opleidingen is hij met veel passie en plezier aan de slag gegaan in verschillende keukens.

Van afwasser tot chef-kok, hij heeft alle posities in de keuken gezien en er ontzettend van genoten.

Volgende stap

De afgelopen jaren zag hij hoe het steeds moeilijker werd om goed en gemotiveerd personeel te vinden. Hierin voorziet Kitchen Staff .

In de loop van de tijd heeft Kitchen Staff goede en gemotiveerde medewerkers om zich heen verzameld uit Nederland en andere Europese landen. We beschikken hiermee over een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan horeca personeel. Inhuren? Dat kan. We helpen graag anderen met onze kennis, ervaring en contacten. We zijn Kitchen-staff gestart om zowel onze dromen na te jagen als onze partners te helpen. Sluit u ook aan?!

Op zoek naar goed horeca personeel?

Kitchen-staff is uw partner!

Evenementen

Via kitchen-staff huurt u horeca personeel in dat overal inzetbaar is bij uw evenement.

Of het nu gaat om het leiden van een partie of een hulpkok. We kunnen alle kanten op.

Ondersteuning tijdens drukte

Met een minimale afname van 3 uur is het mogelijk om ook alleen in de spitsuren een kok te huren.

Hij of zij kan dan werkzaamheden en druk binnen uw keuken wegnemen en samen met u of andere werknemers een goede service draaien.

Chefkok, zelfstandig etc.

Voegen wij een nieuwe medewerker toe aan ons team?

Dan komt hij of zij altijd eerst in een van onze keukens. Samen toetsen we dan niveau en volgt een gedegen training on the job.