Kitchen-staff

Kitchen-staff staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk. Dankzij jarenlange ervaring, een groot netwerk en een stevige ondernemersgeest vinden we altijd de beste oplossing voor uw vraagstukken op het vlak van catering en horecapersoneel. Hoe?

Kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk

Waarom kiezen voor Kitchen-Staff?

Veelvuldig, persoonlijk contact.
’s Ochtends vroeg, of ’s avonds laat, dinsdag of zondag. Het maakt niet uit, u kunt ons altijd bellen. We overleggen net zo lang of vaak tot het voor u goed voelt

Snelle actie.
Zoekt u contact met een hulpvraag op het gebied van catering of horecapersoneel? Wij springen meteen in actiemodus en beginnen met bellen, mailen en regelen. Zo weet u vaak binnen één dag al waar u aan toe bent.

We werken volgens onze eigen (kwaliteits)normen en waarden.
Respect, eerlijkheid en stiptheid staan bij Kitchen-staff hoog in het vaandel. Zo doen wij graag zaken en daar kunt u vanuit onze kant dus ook altijd op rekenen. Wat dit concreet betekent? U kunt erop rekenen dat we onze afspraken nakomen, open communiceren en altijd uitermate scherp zijn op de kwaliteit die we leveren.

U profiteert van een groot netwerk.
Dit zeggen we niet om op te scheppen, maar omdat dit voor u echt een voordeel is. We weten waar ze zelf goed in zijn en waar de mensen om ons heen in uitblinken. En aarzelen niet om hen hiervoor in te schakelen. Hierdoor kunt u op ons bouwen voor een breed arrangement aan kwalitatief hoogwaardige diensten.

Ontzorgen

Catering

U kent het wel: U ontvangt (regelmatig) bezoek dat ook voorziet van lunch en/of tussendoortjes en dat moet gewoon goed zijn, u organiseert een bedrijfsfeest en wil een goede indruk maken met een professionele catering en écht goede snacks, op vrijdagmiddag wordt er altijd lekker geluncht of geborreld en jullie hebben gewoon zin in iets lekkers … Dan bent u bij Kitchen-staff aan het juiste adres.

We regelen het voor u van A tot Z. Precies zoals u het graag ziet, lekker, kwalitatief hoogwaardig en op tijd geleverd. Of het nu gaat om een (bedrijfs)lunch, vrijdagmiddagborrel of (bedrijfs)bbq. En of u nu gewoon een lekker broodje besteld of de complete catering van een groot evenement aan ons overlaat. Met Kitchen-staff komt het goed.

Wij helpen u

Horecatoppers

In het hoogseizoen rennen uw mensen de benen onder hun lijf vandaan en kunt u eigenlijk wel wat extra horecapersoneel gebruiken. Alleen, in de rustige maanden kunt u die mensen eigenlijk niet betalen … Uw vaste kok, die al jaren in uw keuken stond, vindt een nieuwe uitdaging en vertrekt. U kunt zo snel geen nieuwe topper vinden en zit omhoog, net nu het zo druk is … Geen zorgen, wij helpen u!

Van afwasser tot ervaren chef-kok, voor al deze horecatoppers kunt u bij ons terecht. Met een aantal vaste krachten en een grote pool aan ZZP’ers vullen we de gaten in en nemen zo uw zorg uit handen. Eigenlijk is het heel simpel: u belt ons, u krijgt een topper in uw keuken en hebt hier verder geen omkijken naar.

0
Winkelwagen