Catering

Catering: het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven, evenementen en feesten. Een breed begrip dus. Bedrijfslunches, lunchpakketten, overwerkmaaltijden, buffetten, borrels, bedrijfsfeesten of bbq’s.

Verzin het maar en wij verzorgen het voor u. Kijk in onze webshop om het direct te regelen of neem contact met ons op voor een maatwerkbenadering en een oplossing die u perfect past.

Zoveel lekkers!

Bestel snel 1 van onze lekkere broodjes

Lunch

Uw medewerkers, collega’s of gasten voorzien van een lekkere, verse, gevarieerde en gezonde lunch? Dat kan. U kunt bij ons allerlei luxe belegde broodjes bestellen die wij snel volgens afspraak leveren. Indien gewenst verzorgen wij ook de drankjes.

bestellen

Bedrijfslunches

Samen lunchen tijdens een lange vergadering of bijeenkomst? U externe bezoek trakteren op een professionele lunch of een gezonde, gevarieerde bedrijfslunch voor uw medewerkers/collega’s verzorgen? Hier kunt u uw bedrijfslunch bestellen. Voor maatwerk, neem contact met ons op.

bestellen

VRIJMIBO

Een vrijdagmiddagborrel. Niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfsleven. Wilt u het professioneel, origineel en groots aanpakken? Laat ons het dan regelen. Met een standaardpakket of op maat gemaakte set, uw VRIJMIBO stelt niet teleur!

bestellen

BBQ’s

Barbecue van hoge kwaliteit, zonder dat u iemand van uw gezelschap kwijt bent omdat die “op het vlees moet letten”. Via Kitchen-staff tilt u uw bbq naar een volgend niveau: met de beste ingrediënten, bereid door professionele koks en optimaal gemak.

bestellen

Dranken

Wilt u een lekker sapje, verse jus d’orange of fris voor bij de lunch of misschien een alcoholische versnapering voor bij uw vrijdagmiddag borrel? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment aan sapjes en dranken.

bestellen
0
Winkelwagen