Diensten en Producten

U kunt bij ons terecht voor iedere cateringklus die u maar kunt bedenken.

Lekkere broodjes bestellen voor de lunch of tijdens een vergadering? Samen met een groep vrienden of zakelijke contacten dineren? Op zoek naar een kok die de barbecue verzorgt tijdens een feestje? Neem contact met ons op en wij regelen de rest.

Kitchen Staff

Waar we goed in zijn

Persoonlijke inzet bij evenementen

Via kitchen-staff huurt u horeca personeel in dat overal inzetbaar is bij uw evenement. Of het nu gaat om het leiden van een partij of een hulpkok. We kunnen alle kanten op.

Ondersteuning tijdens drukke momenten

Met een minimale afname van 3 uur is het mogelijk om ook alleen in de spitsuren een kok te huren. Hij of zij kan dan werkzaamheden en druk binnen uw keuken wegnemen en samen met u of andere werknemers een goede service draaien.

Chefkok, zelfstandig, basis-, of hulpkok

Voegen wij een nieuwe medewerker toe aan ons team? Dan komt hij of zij altijd eerst in een van onze keukens. Samen toetsen we dan niveau en volgt een gedegen training on the job. Elk niveau is vertegenwoordigd. U bent er hierdoor van verzekerd dat in uw organisatie altijd de juiste persoon staat, met de juiste capaciteiten.

Tijdelijke en structurele inval bij uitval van personeel

Of u nu voor een korte periode of een langere periode iemand nodig hebt, wij vinden samen met u altijd de juiste oplossing. Dit kan meerdaags, wekelijks of zelfs op maandelijkse basis.

Afwashulp

In de keuken wordt niet alleen gekookt, er moet ook worden schoongemaakt en afgewassen. Ook hierin kan Kitchen-staff de juiste partner zijn. Onze mensen zijn ervaren en goed opgeleid. Ze weten wat er van ze verwacht wordt en zetten zich volledig voor u in: van begin tot eind.

Facilitaire diensten

Wij voorzien in krachten die u helpen met alle facilitaire diensten (zo ook sanitair) tijdens u evenement. Ook vindt u bij ons personeel voor het reinigen en onderhouden van uw bedrijfspand.

0
Winkelwagen