Ruime keuze in lekkere belegde broodjes

Of u nu voor een paar collega’s bestelt, een groots evenement organiseert of terugkerend lunch moet regelen. Voor iedere aanleiding, gelegenheid en ieder gezelschap hebben wij lekkere belegde broodjes!

Kies bijvoorbeeld voor wit steengebakken of waldkornbol. En dan het beleg. U kunt kiezen voor ham, kaas of fricandeau. Maar ook voor geitenkaascréme, humus, gerookte zalm of filet americain. Of kiest u voor een lekkere salade, ei, tonijn of kip/kerrie bijvoorbeeld? Neem tot slot ook nog even een kijkje bij onze specialiteiten. Ons broodje gehaktbal of pulled pork mag u namelijk zeker niet missen.

Altijd vers bereid

Kitchen-Staff staat voor de kwaliteit van de producten die zij leveren. Alle broodjes zijn dus kakelvers en worden altijd vers voor uw klaargemaakt. Als u zin heeft in een lekkere en verse lunch dan kunt u dit zeker aan Kitch-Staff overlaten. Wacht dus niet langer en probeer het een keer uit. Wij verzekeren u dat u daarna nergens anders meer uw lekkere belegde broodjes bestelt.

Lekkere belegde broodjes bestellen

Enthousiast geworden over onze lekkere belegde broodjes? Laat deze dan snel op locatie bezorgen!

Bestel nu
Lekkere belegde broodjes
Altijd vers en van hoge kwaliteit

Lekkere belegde broodjes bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Lekkere belegde broodjes bestellen voor kleine en grote groepen

Altijd vers, altijd lekker

Wij werken waar mogelijk samen met lokale ondernemers. Onze broodjes worden gebakken door onze vaste bakker Ravels uit Bergen op Zoom. En ook beleg nemen we af bij lokale initiatieven zoals de kleinschalige zuivelboerderij in Oosterhout (NB). Ons vlees komt van slagerij Van den Borght uit Bergen op Zoom en De Verse Verleiding is onze vaste groentenboer. Iedere dag bestellen we hun verse producten en vertalen die naar de lekkerste, vers belegde broodjes.

Onze lekkere belegde broodjes verpakken we individueel in duurzaam papier voor optimaal smaakbehoud. We vervoeren ze naar u met speciaal koeltransport. Zo zijn de broodjes als ze bij u aankomen nog net zo lekker als toen we ze maakten.

Nu uw broodjes bestellen
Bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Snelle bezorging, verse producten en eenvoudig betalen

Bezorgen
Ons gekoelde transport rijdt in heel West-Brabant. Bijvoorbeeld in de regio van Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Bekijk ons complete bezorggebied. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Andere diensten

Een compleet lunchpakket nodig, een bbq, borrel of ander (zakelijk) evenement? Als breed inzetbare cateraar zijn wij ook daarvoor in te schakelen. Neem dus gerust contact op voor advies, een vrijblijvende afspraak of offerte.

Horecapersoneel nodig? Bekijk dan eens de diensten van onze uitzendtak. We helpen u graag aan de juiste mensen bij drukte, verloop, verlof of verzuim.

Ik zoek horecapersoneel

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen