Compleet en gemakkelijk: een lunchpakket bestellen

Een complete lunch met alles erop en eraan? Kies er dan voor om een lunchpakket te bestellen. Ieder zijn/haar eigen op maat gemaakte pakketje of gelijke inhoud voor iedereen (vooral praktisch bij grote groepen). Alles is mogelijk!

Groot assortiment

We bieden u de keuze uit een groot assortiment. Dit begint al bij de broodjes: rustiek wit steengebakken of een deluxe reuze waldkornbol. Ook qua beleg hebben we voor ieder wat wils. Dit kan lekker, maar simpel kaas zijn. Maar ook gerookte zalm, americano of geitenkaascréme. Ook aan salades geen gebrek, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ei met bacon, tonijn of kip/kerri. Of kiest u liever uit een van onze specialiteiten, zoals pulled chicken, beenham of grootmoeders gehaktbal?

Ons lunchassortiment omvat ook heerlijke wraps met bijvoorbeeld geitenkaascréme, (maaltijd)salades, quiches en zelfs desserts! U maakt uw lunch helemaal af door er drankjes bij te bestellen. U ziet: u kunt via ons een complete, gevarieerde lunch laten bezorgen!

Snel uw lunchpakket bestellen

Enthousiast geworden over onze lunchpakketten? Bestel dan snel uw lunchpakket!

Bestel nu
Lunchpakket bestellen
De broodjes in onze lunchpakketten zijn altijd vers en van hoge kwaliteit

Lunchpakket bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Lunchpakketten voor kleine en grote groepen

Lunchpakket bestellen

U ziet: de keuze aan lunches is uitgebreid en gevarieerd. Dankzij snelle, gekoelde bezorging en gebruik van dagverse producten ook altijd van de beste kwaliteit. Wilt u nu uw lunch bestellen? Klik dan hier en stel uw eigen lunchpakket samen. Liever keuzehulp of maatwerk? Neem dan contact met ons op.

U bepaalt zelf wat u in uw lunchpakket opneemt. Wij adviseren te kiezen voor 2 items uit de categorie broodjes/quiches/maaltijdsalades, 1 item uit de categorie dessert en een drankje.

Lunchpakket laten maken

Wraps, salades, quiches of belegde broodjes … Alles is mogelijk en in alle combinaties. Wat kiest u? Wat is passend bij de gelegenheid, valt in de smaak bij de meerderheid bij een grote groep? Hoeveel heeft u nodig? Zijn er veilige keuzes voor alle dieetwensen? Met dat soort vragen helpen wij u graag. Neem contact op en wij adviseren u bij de keuze van het ideale lunchpakket of broodjesbuffet.

Met veel plezier en professionaliteit stellen wij ook gewoon een pakket voor u samen. We bespreken met u de gelegenheid en het gezelschap en verzorgen een passend lunchpakket.

Nu uw lunchpakket bestellen
Bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Snelle bezorging, verse producten in uw lunchpakket en eenvoudig betalen

Bezorgen
Uw lunchpakket kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop en vervolgens gemakkelijk laten bezorgen. Omdat we dit met speciaal, gekoeld transport doen, is uw lunchpakket altijd nog net zo vers als toen we het dezelfde dag maakten. Waar bezorgen we? Onder andere in Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Ons bezorggebied is breed, dus kijk gerust hier voor een compleet overzicht. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Andere diensten

Bedrijfsborrel, -feest, evenement of barbecue? Ook die kunnen we (deels) voor u verzorgen. We leveren graag de producten en ook materialen, middelen en ook heuse koks verzorgen we graag voor u. Bekijk al onze diensten.

Horecapersoneel nodig? Dankzij onze brede ervaring en veel contacten in de branche, voorzien we u van (tijdelijk) keukenpersoneel.

Ik zoek (tijdelijk) keukenpersoneel

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen