Snel en eenvoudig een hoogwaardige bedrijfslunch bestellen

U organiseert een vergadering, bijeenkomst met externen of ander zakelijk evenement. Onder uw verantwoordelijkheid valt ook het middageten en u wilt dat professioneel aanpakken. Daarom wilt u een bedrijfslunch bestellen. Als u dit doet via Kitchen-staff bent u verzekerd van gemak, snelheid, professionals en kwaliteit. En dat alles met oog voor mens, milieu en maatschappij.

Gemak en snelheid: bedrijfslunch bestellen via webshop

Voor optimaal gemak, laagdrempeligheid en eenvoud maakten wij voor u onze webshop. U vindt hier alle ingrediënten voor de perfecte bedrijfslunch: klassieke broodjes, luxe broodjes, wraps, (maaltijd)salades, vers fruit, allerlei zoetigheden en drankjes. Maak uw keuze en bestel voor 10:00 uur. Dan bezorgen wij uw bedrijfslunch dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op.

Snel uw bedrijfslunch bestellen

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment? Bestel snel je bedrijfslunch!

Bestel nu
Bedrijfslunch bestellen
Onze bedrijfslunches zijn altijd vers en van hoge kwaliteit

Bedrijfslunch bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Bedrijfslunch bestellen voor kleine en grote groepen

Professionals: advies, maatwerk en optimale kwaliteit

In onze webshop vindt u voor elk wat wils, de ideale bedrijfslunch voor iedere gelegenheid. Maar ook wij stellen hem graag op maat voor u samen. U neemt contact met ons op en wij leveren u maatwerk. We houden dan bijvoorbeeld proactief rekening met: de gelegenheid, uw gasten, de hoeveelheid gasten en eventuele dieetwensen.

Als u uw bedrijfslunch regelt via Kitchen-staff kunt u op een aantal zaken rekenen:

  • Uw broodjes zijn vers bereid, door gediplomeerd koks.
  • Hygiëne, kwaliteit, veiligheid en punctualiteit staan hoog in het vaandel.
  • U bent verzekerd van service en gemak.

Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap

Wij ondernemen met oog voor mens, milieu en maatschappij. We werken waar mogelijk samen met lokale ondernemers. Onze broodjes worden gebakken door onze vaste bakker Ravels uit Bergen op Zoom. En ook beleg nemen we af bij lokale initiatieven zoals de kleinschalige zuivelboerderij in Oosterhout (NB). Ons vlees komt van slagerij Van den Borght uit Bergen op Zoom en De Verse Verleiding is onze vaste groentenboer. Iedere dag bestellen we hun verse producten en vertalen die naar de lekkere broodjes voor uw lunch.

De broodjes verpakken we individueel in duurzaam papier voor optimaal smaakbehoud. We vervoeren ze naar u met speciaal koeltransport. Zo zijn de broodjes als ze bij u aankomen nog net zo lekker als toen we ze maakten.

Nu uw bedrijfslunch bestellen
Ons bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Uw bedrijfslunch van verse producten snel bezorgd en eenvoudig betaald

Bezorgen
Ons standaard-bezorggebied is West-Brebant. Hieronder vallen onder andere de regio Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Ons complete bezorggebied vindt u hier. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit gebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Zelf uw lunch samenstellen?

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen