Veel verschillende broodjes bestellen kan bij Kitchen-staff

Wilt u een of meerdere broodjes bestellen? Bij ons vindt u altijd broodjes naar keuze dankzij ons brede assortiment. Er is letterlijk voor elk wat wils. Zo kunt u kiezen voor onze klassiekers: verschillende soorten broodjes met bijvoorbeeld ham, kaas of cervelaat. In de categorie Deluxe vindt u keuzes zoals geitenkaas créme, humus, filet amercian en het bekende broodje gezond. Ook voor de liefhebbers van salade als beleg hebben we wat: eiersalade, hete kip of tonijn bijvoorbeeld.

Met onze specialiteiten maken we het af en zorgen we dat u echt alle soorten broodjes kan bestellen. Wat dacht u van een broodje pulled chicken bbq of beenham met mosterdsaus? Of kiest u liever voor grootmoeders gehaktbal?

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment aan kwalitatief hoogwaardige, verse en luxe broodjes? Dan kunt u ze hier bestellen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor een gepersonaliseerde keuze of andere maatwerkoplossingen.

Snel uw broodjes bestellen

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment? Bestel dan snel uw broodjes!

Bestel nu
Broodjes bestellen
Altijd vers en van hoge kwaliteit

Broodjes bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

kleine en grote groepen

Broodjes bestellen voor kleine en grote groepen

Een bijeenkomst met collega’s die tegelijk valt met de lunch of uitloopt? (Onverwacht) overwerken? U bestelt snel en eenvoudig bij ons een paar broodjes.
Zoals we al zeiden: er is voor ieder wat wils, dus u kiest voor 10:00 uur gewoon allemaal wat u lekker vindt en wij bezorgen dit dezelfde dag nog. Een zakelijke lunch, hoog bezoek of grote bijeenkomst? Ook dan profiteert u van ons brede pakket aan broodjes. U kunt kant-en-klare boxes bestellen of zelf een pakket samenstellen uit ons ruime assortiment. Wij bezorgen altijd op tijd en vers volgens afspraak en u trakteert uw gezelschap moeiteloos op de lekkerste broodjes.

Vindt u het moeilijk een keuze te maken of weet u niet precies hoeveel broodjes u moet bestellen? Dankzij jarenlange ervaring in de horeca kunnen wij u hierin heel goed adviseren. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Bestel nu uw broodjes
Bezorgen

Bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Gebied
Broodjes bestellen? Wij bieden u ultiem gemak en komen ze op locatie bezorgen. Altijd vers en van hoge kwaliteit dankzij speciaal gekoeld transport. U kunt onze broodjes bestellen in onder andere Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg.

Staat uw vestigings- of woonplaats hier niet tussen? Kijk dan even hier voor het complete bezorggebied. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Andere diensten

U kunt ook bij ons terecht voor tal van andere diensten op het gebied van koken, keuken, eten en drinken. Zo verzorgen we bedrijfsborrels, bbq’s en kunt u zelfs bij ons terecht voor de inhuur van horecapersoneel (specialisatie keuken). Via onze diensten-pagina bekijkt u wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Bekijk ook onze andere diensten

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen