Uitgebreide, verse lunch bestellen?

U bent waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen omdat u lunch wilt bestellen. Misschien bent u daarnaar op zoek omdat u het teamuitje dit jaar organiseert en daarbij ook het middageten moet regelen. Of u krijgt extern bezoek op kantoor en wilt hen voorzien van een professionele, luxe lunch. Mogelijk wilt u ook gewoon eens goed uitpakken voor uw medewerkers of collega’s … Voor welke gelegenheid het ook is, bij Kitchen-staff kunt u altijd uw lunch naar keuze bestellen.

Ruime keuze

Eenvoudig lunchen met enkele klassiekers zoals een broodje gezond, een waldkornbroodje ham of een wit broodje met cervelaat? Dat kan. Een luxe lunch bestellen met broodjes geitenkaas, brie of beenham? Dat kan ook. Of u pakt het origineel aan en zorgt voor broodjes gehaktbal. En daar houdt het niet op.

Ons lunchassortiment omvat ook heerlijke wraps, (maaltijd)salades, quiches en zelfs desserts! U maakt uw lunch helemaal af door er een paar drankjes bij te bestellen. Zoals u wel begrijpt: wij laten niets aan het toeval over, willen gewoon dat u onbezorgd geniet van een heerlijke lunch.

Snel uw lunch bestellen

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment? Bestel dan snel uw lunch!

Bestel nu
Lunch bestellen
Onze lunches zijn altijd vers en van hoge kwaliteit

Lunch bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Lunch bestellen voor kleine en grote groepen

Lunch bestellen

U ziet: de keuze aan lunches is uitgebreid en gevarieerd. Dankzij snelle, gekoelde bezorging en gebruik van dagverse producten ook altijd van de beste kwaliteit. Wilt u nu uw lunch bestellen? Klik dan hier. Liever keuzehulp of maatwerk? Neem dan contact met ons op.

Lunch bestellen of op maat laten maken

Wraps, salades, quiches of belegde broodjes … Alles is mogelijk en in alle combinaties die u maar wenst. Neem gerust een kijkje en stel uw eigen lunch samen. Vindt u het lastig om uw keuze te maken? Neem dan gerust contact op. Dan bespreken we de gelegenheid en uw gezelschap. Met onze ruime horeca-ervaring stemmen we altijd de perfecte lunch met u af!

Nu uw lunch bestellen
Lunch op maat en bezorging

Verse producten, snelle bezorging en makkelijk betalen

Bezorgen
Lunch bestellen? U vult uw keuze in op onze webshop of stelt samen met ons een maatwerklunch samen. Deze komen wij vervolgens op het afgesproken/aangegeven tijdstip tot in de door u gewenste ruimte bezorgen. Omdat we altijd gebruik maken van speciaal, gekoeld transport kunt u erop rekenen dat uw lunch u altijd in optimale kwaliteit bereikt. Waar we bezorgen? Onder andere in Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Ons bezorggebied is breed, dus kijk gerust hier voor een compleet overzicht. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Andere diensten

Bedrijfsborrel, -feest, evenement of barbecue op de planning? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We leveren graag de producten en ook materialen, middelen en heuse koks verzorgen we graag voor u. Kijk hier voor al onze diensten. Horecapersoneel nodig? Dankzij onze brede ervaring en veel contacten in de branche, voorzien we u van (tijdelijk) keukenpersoneel. Voor deze uitzenddienst, kijkt u op deze pagina.

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen