Pak eens uit en kies voor luxe broodjes

U kent het wel: de bedrijfslunch. Vaak broodjes met ham, kaas en misschien een salade. Hartstikke lekker en voedzaam en ook daarvoor kunt u bij Kitchen-staff terecht. Maar, u kunt bij ons ook kiezen voor meer luxe. Kwaliteit staat altijd voorop, maar onze luxe broodjes stralen het ook uit. Orgineel, verrassend en lekker bovendien.

Onze luxe broodjes bestellen

Op zoek naar luxe broodjes? Kijk dan eens in onze webshop bij Deluxe Broodjes, en Specialiteiten. In deze categorieën vindt u luxe, originele broodjes zoals met gerookte zalm, carpaccio, geitenkaascréme en beenham. Of kies voor een verrassingselement met de originele broodjes pulled pork of grootmoeders gehaktbal!

Nu uw luxe broodjes bestellen

Kies hier uw luxe broodje en bestel snel. Wij zijn snel en stipt: kies uw eigen bezorgmoment en wij zullen er zijn.

Wat u ook kiest, u geniet altijd van kwaliteit. Dat blijkt uit de lokale producten die we iedere dag vers bestellen, de individuele verpakkingswijze waardoor uw broodje optimaal van smaak blijft en het professionele, gekoelde transport. U kunt er op rekenen: uw lunch bereikt u altijd in opperbeste staat

Snel uw luxe broodjes bestellen

Enthousiast geworden over onze luxe broodjes? Bekijk het volledige assortiment en bestel snel!

Nu luxe broodjes bestellen
Luxe broodjes bestellen
Onze luxe broodjes zijn altijd vers en van hoge kwaliteit

Luxe broodjes bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Broodjes bestellen voor kleine en grote groepen

Uw lunch compleet maken

Nog luxer maakt u uw broodjes als u ze aanvult met onze complementaire producten. Zo creëert u een complete lunch met onze wraps, maaltijdsalades, desserts en drankjes. Bekijk onze lunchkaart voor alle keuzemogelijkheden en maak uw lunch compleet!

Laat ons het regelen

Hebt u liever dat wij voor u de luxe broodjes selecteren? Optimaal afgestemd op uw gelegenheid, gezelschap en eventuele dieetwensen? Of wenst u een compleet lunchpakket met de complementaire producten of ander maatwerk? Aarzel dan niet en bel of mail ons. We regelen het graag voor u.

Nu uw luxe broodjes bestellen
Luxe broodjes, bezorging en betalen

Snelle bezorging, verse broodjes en salades en eenvoudig betalen

Bezorgen
Individueel verpakt voor optimale smaak en professioneel, gekoeld getransporteerd. Zo geniet u van uw lunch in optimale kwaliteit. Altijd en overal. U lunch bezorgen we door heel West-Brabant Zo zijn we snel bij u als u bestelt in de regio’s Roosendaal, Etten-Leur, Moerdijk, Zevenbergen, Oudenbosch en Oud Gastel. Ons complete bezorggebied vind u hier. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 20 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Andere diensten

U kunt een beroep op ons doen voor allerhande catering-diensten. U kunt bij ons luxe broodjes bestellen. Maar we ontzorgen u ook graag op borrels, bijeenkomsten, bbq’s en andere evenementen. Op onze dienstenpagina vindt u alle mogelijkheden.

Hebt u een horeca-onderneming en bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel? De uitzendtak van Kitchen-staff helpt hierbij. U kunt bij ons terecht voor alle keukentoppers. Van afwashulp tot chef-kok.

Ik zoek (tijdelijk) personeel

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen