Broodjes via de catering

Catering is breed. Algemeen betekent het dat wij als cateraar zorgen voor het eten en drinken tijdens uw evenementen, feesten of andere (zakelijke) activiteiten. We verzorgen bijvoorbeeld complete lunches, barbecues en borrels.

Bent u op zoek naar wat lekkere, verse broodjes? Catering kan ook dan de oplossing zijn.

Groot- en kleinschalig

Broodjes kunt u inzetten als dagelijkse service voor uw collega’s/medewerkers. Ze kunnen dan iedere dag iets bestellen en/of afnemen bij wat u vooraf voor hen inkocht. Heeft u interesse in broodjes via catering op een dergelijke grootschalige, structurele basis? Neem dan contact met ons op voor een maatwerkoplossing.

Bestelt u zo nu en dan en/of een kleine hoeveelheid broodjes? Kies dan voor onze handige, eenvoudige webshop. Van lekker simpel tot luxe en origineel. Wat de gelegenheid of uw stemming ook is, u bestelt de beste broodjes op Kitchen-Staff.nl!

Catering voor uw broodjes laten verzorgen

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment? Laat ons dan de catering van uw broodjes verzorgen!

Nu bestellen
Broodjes catering
De beste catering voor uw broodjes

Kitchen-Staff, uw catering voor de verste broodjes

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Catering voor kleine en grote groepen

Webshop voor broodjes catering

Als u broodjes bestelt bij een professioneel cateraar kunt u op een aantal zaken rekenen:

    • Uw broodjes zijn vers bereid, door gediplomeerd koks.
    • Hygiëne, kwaliteit, veiligheid en punctualiteit staan hoog in het vaandel.
    • U bent verzekerd van service en gemak.

 

Onze kijk op catering

Wij kiezen voor een luxe gevoel, kwaliteit, service en maatwerk. We werken waar mogelijk samen met lokale ondernemers. Onze broodjes worden gebakken door onze vaste bakker Ravels uit Bergen op Zoom. En ook beleg nemen we af bij lokale initiatieven zoals de kleinschalige zuivelboerderij in Oosterhout (NB). Ons vlees komt van slagerij Van den Borght uit Bergen op Zoom en De Verse Verleiding is onze vaste groentenboer. Iedere dag bestellen we hun verse producten en vertalen die naar de lekkere broodjes voor uw lunch.

De broodjes verpakken we individueel in duurzaam papier voor optimaal smaakbehoud. We vervoeren ze naar u met speciaal koeltransport. Zo zijn de broodjes als ze bij u aankomen nog net zo lekker als toen we ze maakten.

Nu online broodjes bestellen
Bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Met onze catering heeft u een snelle bezorging en altijd verse producten

Bezorgen
We bezorgen in heel West-Brabant. Bijvoorbeeld in de regio van Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Bekijk het complete bezorggebied. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Bekijk al onze diensten

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen