Vers, lekker en gemakkelijk: lunch laten bezorgen

U kiest voor complete ontzorging als u ervoor kiest uw lunch te laten bezorgen. Die ontzorging, is precies waar Kitchen-staff voor staat. Voor iedere behoefte of gelegenheid hebben we een lunch beschikbaar.

U kunt dit zo simpel of luxe maken als u zelf wilt. We geven als voorbeeld: u kunt kiezen voor enkele broodjes belegd met ham, kaas en een salade. Maar u kunt ook uitpakken met pulled chicken, luxe wraps en een heerlijke muffin om het af te maken.

Een complete service bij Kitchen-Staff

Voor complete service bestelt u er zelfs eenvoudig wat te drinken bij. U kunt de lunch in één keer aanbieden, naar eigen behoefte laten nuttigen door hem mee te geven in een box of presenteren als buffet. Kort gezegd: u kiest uw lunch, wij komen hem bezorgen!

Nu uw lunch laten bezorgen

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment? Kies u bezorgmoment en wij zullen op dat tijdstip op de plek zijn die u aangeeft.

Bestel nu
Lunch laten bezorgen
Onze lunches worden altijd vers bereid

Lunch laten bezorgen door Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Lunch laten bezorgen voor kleine en grote groepen

Nu uw lunch laten bezorgen

Wat u ook kiest, u geniet altijd van kwaliteit. Dat blijkt uit de lokale producten die we iedere dag vers bestellen, de individuele verpakkingswijze waardoor uw broodje, salade of wrap altijd goed van smaak blijft en het professionele, gekoelde transport. U kunt er op rekenen: uw lunch bereikt u altijd in opperbeste staat. Maak uw keuze en laat uw lunch snel bezorgen. Bij Kitchen-staff staat stiptheid hoog in het vaandel. U kiest uw bezorgmoment en wij zullen op dat tijdstip op de plek zijn die u aangeeft.

Lunch op maat, wij staan u bij met advies

Wraps, salades, quiches of belegde broodjes … De keuze is enorm. U kunt eindeloos variëren en combineren. Vindt u het moeilijk om te kiezen of om bijvoorbeeld de juiste hoeveelheid te bepalen? Wat mogen personen met dieetwensen wel of niet eten? Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u vrijblijvend van advies.

Nu uw lunch laten bezorgen
Ons bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Snelle bezorging van uw lunch, altijd verse producten en eenvoudig betalen

Bezorgen
Individueel verpakt voor optimale smaak en professioneel, gekoeld getransporteerd. Zo geniet u van uw lunch in optimale kwaliteit. Altijd en overal. Uw lunch bezorgen we door heel West-Brabant, waaronder Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Andere diensten

Kitchen-staff is inzetbaar voor alle catering. We verzorgen complete lunches. Maar we ontzorgen u ook graag op borrels, bijeenkomsten, bbq’s en andere evenementen. Voor al onze diensten, kijkt u hier.

Hebt u een horeca-onderneming en bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel? De uitzendtak van Kitchen-staff kan u hiermee helpen. Dankzij jarenlange ervaring en een breed netwerk, vinden we altijd de juiste horecatopper voor uw onderneming.

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen