Kies voor lekkere broodjes als lunch

U regelt de lunch en bent op zoek naar lekkere broodjes. Dan bent u hier aan het goede adres. Waarom? Dat vertellen we u graag!

Breed assortiment

Of u nu voor een paar collega’s bestelt, een groots evenement organiseert of terugkerend lunch moet regelen. Voor iedere aanleiding, gelegenheid en ieder gezelschap hebben wij de juiste broodjes!

Kies bijvoorbeeld voor rustiek wit steengebakken of een deluxe reuze waldkornbol. En dan het beleg. U kunt kiezen voor ham, kaas of fricandeau. Maar ook voor geitenkaascréme, humus, gerookte zalm of filet americain. Of kiest u voor een lekkere salade, ei, tonijn of kip/kerrie bijvoorbeeld? Neem tot slot ook nog even een kijkje bij onze specialiteiten. Ons broodje gehaktbal of pulled pork mag u namelijk zeker niet missen.

Lekker broodjes voor uw lunch bestellen

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment? Bestel dan nu uw lekkere broodjes voor de lunch!

Bestel nu
Lekkere broodjes lunch
Lekkere verse broodjes van hoge kwaliteit

Lekkere broodjes bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Lekker broodjes bestellen voor kleine en grote groepen

Lekker broodjes van lokale, verse afkomst

Wij werken waar mogelijk samen met lokale ondernemers. Onze broodjes worden gebakken door onze vaste bakker Ravels uit Bergen op Zoom. En ook beleg nemen we af bij lokale initiatieven zoals de kleinschalige zuivelboerderij in Oosterhout (NB). Ons vlees komt van slagerij Van den Borght uit Bergen op Zoom en De Verse Verleiding is onze vaste groentenboer. Iedere dag bestellen we hun verse producten en vertalen die naar de lekkere broodjes voor uw lunch.

De broodjes verpakken we individueel in duurzaam papier voor optimaal smaakbehoud. We vervoeren ze naar u met speciaal koeltransport. Zo zijn de broodjes als ze bij u aankomen nog net zo lekker als toen we ze maakten.

Kies nu voor lekkere broodjes als lunch

Bestel de lekkerste broodjes snel en gemakkelijk. Kies een bezorgtijd en wij zorgen dat we er zijn. Heeft u (keuze)hulp nodig, advies of maatwerk? Bel of mail ons dan gerust. Ook als u uw lunch uit wilt breiden naar bedrijfslunch of graag aanvult met onze desserts of drankjes.

Nu uw lekkere broodjes bestellen
Ons bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Snelle bezorging van lekkere broodjes en eenvoudig betalen

Bezorgen
We vertelden al dat u uw lekkere broodjes net zo lekker ontvangt als dat ze waren toen wij ze maakten. Dit is mede dankzij ons gekoelde transport. We bezorgen in heel West-Brabant. Bijvoorbeeld in de regio van Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Ons complete bezorggebied vindt u hier. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Andere diensten

Wij verzorgen uw complete catering. Dus hebt u een (bedrijfs-) borrel, bbq of ander evenement? Schakel ons dan ook gerust in.

Horecapersoneel nodig? Bekijk dan eens de diensten van onze uitzendtak. We helpen u graag aan de juiste mensen bij drukte, verloop, verlof of verzuim.

Horecapersoneel nodig?

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen