Wilt u echt uitpakken? Dan moet u een broodjesbuffet bestellen

Een buffet. Voor sommigen roept het misschien de associatie op met mede-vakantiegangers die onbeschaamd een overdaad aan halfgaar eten op hun bord gooien. Een buffet betekent echter ook: ruime keuze, luxe en weelde. En dat is precies hoe wij het bij Kitchen-staff bedoelen. Wilt u het dus groots aanpakken en uw bezoek, collega’s of medewerkers eens trakteren op dit ultieme luxegevoel en de ruimste keuze? Bestel dan een broodjesbuffet.

Ruim assortiment

Met het assortiment van Kitchen-staff heeft u toegang tot een dusdanig grote variatie aan producten en luxe broodjes, dat een écht buffet makkelijk te realiseren is. Zo kiest u allereerst al uit het soort brood: rustiek wit of waldkorn bruin. Ons beleg verdelen we onder in 4 categorieën. Categorie 1 is klassiek, waaronder bijvoorbeeld kaas, ham en fricandeau vallen. Categorie 2 is Deluxe, zoals geitenkaascréme, carpaccio en brie. De derde groep wordt gevormd door de salades: ei, tonijn, hete kip en kip/kerrie. Tot slot onze specialiteiten, waarbij u kunt denken aan oma’s gehaktbal, gerookte zalm en pulled chicken.

U maakt uw broodjesbuffet nog luxer door deze aan te vullen met onze lekkere wraps, vers fruit, muffins, american cookies en andere complementaire lekkernijen. Voor een complete beleving leveren we ook de drankjes.

Snel uw broodjesbuffet bestellen

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment? Bestel dan snel uw broodjesbuffet!

Bestel nu
Broodjesbuffet bestellen
Altijd vers en van hoge kwaliteit

Broodjesbuffet bestellen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Een broodjesbuffet voor kleine en grote groepen

Broodjesbuffet bestellen

Uw broodjesbuffet nú bestellen? Dat kan op 2 manieren:

  • U gaat naar onze webshop en stelt daar zelf uw gehele buffet samen.
  • U neemt contact met ons op en vertelt wat over de gelegenheid, uw gezelschap en de eventuele dieetwensen. Op basis van onze vakkennis en jarenlange ervaring stellen we dan voor u het perfecte buffet samen.

 

Altijd kwaliteit

Wij werken samen met speciaal geselecteerde, lokale leveranciers en bestellen onze producten iedere dag vers bij hen. Uw buffet wordt bereid door professionele, goed opgeleide koks en in stuks verpakt bij u bezorgd in een speciale gekoelde bus. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit!

Nu uw broodjesbuffet bestellen
Ons bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Snelle bezorging, verse producten en eenvoudig betalen

Bezorgen
We bezorgen in Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Bekijk ons complete bezorggebied. Hier bezorgen we bij bestellingen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan bezorgen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een ander bezorgmoment kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moeten wij stipter zijn? Geen probleem, vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het handigst is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs

Stel uw broodjesbuffet samen

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen