Laat een heerlijke, verse lunch bezorgen

Een verse, lekkere en complete lunch laten bezorgen? Dan bent u aan het juiste adres. Met een ruim assortiment, lokale samenwerking, dagverse producten en professionele verpakking & transport kunt u bij Kitchen-staff rekenen op de beste lunches.

Ruim assortiment

U heeft altijd ruime keuze. Dit begint al bij de broodjes zelf: rustiek wit steengebakken of een deluxe reuze waldkornbol. Ook qua beleg hebben we voor ieder wat wils. Dit kan lekker, maar simpel ham zijn. Maar ook carpaccio, humus of filet american. Ook aan salades geen gebrek, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor tonijnsalade, hete kip of kip/kerrie. Of kiest u liever uit een van onze specialiteiten, zoals pulled chicken, beenham of grootmoeders gehaktbal?

Ons lunchassortiment omvat ook heerlijke wraps met bijvoorbeeld geitenkaascréme, (maaltijd)salades, quiches en zelfs desserts! U maakt uw lunch helemaal af door er drankjes bij te bestellen. U ziet: u kunt via ons een complete, gevarieerde lunch laten bezorgen!

Snel uw lunch laten bezorgen

Enthousiast geworden over ons gevarieerde assortiment? Laat dan nu uw heerlijke, verse lunch bezorgen!

Bestel nu uw lunch
Lunch bezorgen
Onze lunches zijn altijd vers en we bezorgen snel

Lunch bezorgen bij Kitchen-Staff

Altijd vers door gekoeld transport

Getalenteerde mensen met veel ervaring

Makkelijk en snel betalen

Inclusief factuur voor uw administratie

Lunch bezorgen voor kleine en grote groepen

Laat nu uw lunch bezorgen

U ziet: de keuze aan lunches is reuze. Dankzij snelle, gekoelde bezorging en gebruik van dagverse, lokale producten ook altijd van de beste kwaliteit. Nu uw lunch laten bezorgen? Klik dan hier. Liever maatwerk? Neem dan contact met ons op.

Lunch op maat, wij staan u bij met advies

Wraps, salades, quiches of belegde broodjes … Dat is een hoop variatie. Het is ook nog eens mogelijk om in alle combinaties te bestellen. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u liever professioneel advies ontvangt. Wat zijn bijvoorbeeld de beste keuzes voor een groot, gevarieerd gezelschap? Hoe houdt u rekening met diverse dieetwensen? Daar zijn wij voor. Neem contact met ons op en wij staan u bij met onze ruime ervaring en vakkennis.

Wij doen ook bedrijfslunches
Ons bezorggebied, bezorgtijden en betalen

Snelle bezorging, verse producten en eenvoudig betalen

Bezorgen
Uw lunch bezorgen we snel in professionele, gekoelde transportwagens. Dit doen we in een breed bezorggebied waar onder meer Oosterhout, Den Hout, Made, Teteringen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg onder vallen. In deze gebieden bezorgen we bij bedragen boven de 30 euro gratis. Als u zich niet in dit bezorggebied bevindt, betekent dat niet dat we niet bij u kunnen bezorgen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijd
Bestelt u voor 10:00 uur dan kunnen wij dezelfde dag tussen 11:00 uur en 13:30 uur bij u bezorgen. Uiteraard kunt u ook vooruit bestellen en een bezorgmoment verder in de toekomst kiezen. Wilt u wel dezelfde dag, maar een andere tijd? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Let u bij de keuze van tijden erop dat wij standaard een speling van 30 minuten hanteren. Dit kan dus betekenen dat wij een half uur eerder of later bij u zijn dan opgegeven. Moet dit nauwkeuriger? Geen enkel probleem, maar vermeld het dan even bij uw bestelling.

Betalen
Het meest handig voor alle partijen is als u uw bestelling vooraf afrekent via Ideal. Lukt dit niet? Reken dan zoveel mogelijk gepast af. Onze chauffeurs hebben voor hun veiligheid niet veel wisselgeld op zak.

Andere diensten

Kitchen-staff is inzetbaar voor een brede keur aan catering-activiteiten. Op deze pagina heeft u gelezen over (bedrijfs)lunches. Maar we ontzorgen u ook graag op borrels, bijeenkomsten, bbq’s en andere evenementen. Voor al onze diensten, kijkt u hier.

Hebt u een horeca-onderneming en bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel? Maar vindt u het moeilijk om die toppers te vinden? Ook daarmee zijn we u graag van dienst. Kitchen-staff heeft ook een uitzendtak waar u terecht kunt voor ondersteuning in uw keuken. Ik zoek een horecatopper!

Nu uw lunch laten bezorgen

Waarmee kan ik u helpen

Kom in contact met Frank van Gurp.

Direct contact opnemen!
0
Winkelwagen